Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
Met Barran
28 mars 2017

"Incitadora o burladora"

L'aranya pacient atrapa la mosca vagabunda però deixar córrer el ratolí sota de la seva hamaca.

Xerricar les primeres vespilles de l'alba a les faldes de l'Albera.

El gegant sortit no se sap d'on va fer dos passos cap a ell i va dir-l'hi: El teu enemic, fill histèric de la mar o del bosc, no el degollis, basta que el desbanquis.

Fins a quina edat aquella fada de Vilamulaca pot embruixar-te?

Sa Majestat Ignorància comparteix sempre el seu tron amb la princesa Superstició.

Els verbs "lligar" i "deslligar" posseeixen un timbre més humanitzat que "connectar" i "desconnectar", prenys, ells, de tecnologia. És un parer personal, no un axioma científic.

Des de l'aparició de la Regla, l'Excepció -com ca fidel- l'acompanya, incitadora o burladora.

Et necessito com els dits necessiten el puny.

En matèria de prosternació s'ha d'anar molt amb compte, igual quan hom es prepara a firmar un contracte d'assegurança contra l'incendi de la seva llar.

No et preocupis del que ous. Tot el que s'escampa no es dirigeix a tu.

Un dret republicà és el de poder escopir sobre les seves sabates per fer-les brillar.

Quan el cel es rompi, que la tempesta s'aixecà, que les finestres s'esbatanaren, ell no tenia cap full de paper sobre la taula, i no li va ser possible fer reconèixer la seva obra com a víctima d'una desgràcia natural.

Malament si has de treure't la jaqueta per mostrar la teva visió de la masculinitat.

Caçar bolets, espàrrecs i maduixes nodreix força més que buscar la veritat d'això o d'allò." Va dir amb el to peremptori de qui talla amb una conversa que l'irrita.

Vendre "boles de neu" com es venen "boles de picolat" en llauna, ho crec possible i faig una gestió per crear la meva 'start-up. El meu comerç no tindrà pas un objectiu gastronòmic mes festiu, plenament lúdic. Tenir el goig a qualsevol moment de l'any i a qualsevol indret de la Gran Bola repartir-se uns i altres aquestes boles, cristal·litzacions de plaers jovenívols. Ja m'ha trucat qualcú, entusiasmat, per fornir-me, de franc, totes les llaunes que necessitaré si la meva 'start-up es concreta. Vendre "boles de neu", sí!

A les nostres comarques es nota com un enfadeïment dels arguments contra l'ensopiment cultural. L'insípid creix a l'horitzó.

Publicité
Publicité
Commentaires
Met Barran
Publicité
Archives
Publicité