Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
Met Barran
16 avril 2017

"Ni un pic"

De diners no en parlo, ni en tinc. Si en tenia, potser en parlaria però amb el gir ben particular del qui no sabia que fer-ne quan el va trobar dessota la cua del cavall.

Ous, truites, mones i bunyetes, que et penses que no intueixo que la pasqua florida la tenim a sobre.

O visc massa lluny de la catedral o em faig sord, de campanades aquesta matinada no he oït ni un pic.

Que es refreden els robots? Que es moquen? A on amaguen el seu mocador i de quin color és? Ronquen, com nosaltres, els robots?- Van a l'església? A la sinagoga? A la mesquita? O són ateus, els robots? Fes-te'n i sabràs! 

Com més fidel és el teu lector, més ràpid li veus la sola de la seva sabata, o l'arrossega o l'enlaira.

Una mosca, no has de sortir del M.I.T. per atrapar-la, però de foc follet cap universitat et graduarà prou per atrapar-ne.

De quina nissaga de mala gent procedeixen tots aquells i totes aquelles que ens volen reduir els dies de festa del nostre calendari que tant i tant ens ha costat acomodar a la dinàmica de les vides quotidianes nostres!

Caçant amb la mainada del barri els ous de xocolata que s'havien escampat pel nostre parc públic, en sentir una mena de picor a la mà i una brusca retracció de l'ou vaig copsar que no era pas un ou amagat mes un eriçó. Però, quin dimoni, i per sorprendre quin infant, havia infiltrat en el nostre parc xocolater, aquest animalet?

"L'home, que ha de ser, al capdavall? Ell mateix; és la meva resposta curta". Això ho diu el Peer Gynt d'Henrik Ibsen.

xxx

Publicité
Publicité
Commentaires
Met Barran
Publicité
Archives
Publicité