Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
Met Barran
2 juin 2017

"Al peu d'una gotera"

 

Quina llàstima, la teva vida tan polsosa i rebregada no haurà inspirat cap Nobel.

L'amic perd aquest privilegi quan n'esborra l'esclat nobiliari.

Excepte, uns quants recollidors d'assegurances, ningú t'haurà vorejat.

Del complot quants grams te'n faig? Si te'ls embolico amb aquest paper, he d'augmentar-ne el preu de tres cèntims, si no agafa'ls de mà a mà.  El client es mostra expectatiu... Digui'm? Digui'm? Deu o vint, o més si vols? Sí, si t'ho certifico, no hesitis més, és un complot fresc tot just tret de les neveres de les xarxes socials.-Doncs fes-me'n dos pams i no me'ls emboliquis. 

No et fiïs ni en el teu doble car ell sap bé prou, mes que els altres, qui ets tu.

Pateixen gana els vegans ensomniats?

Fa uns dos dies, vaig anar passar uns moments a casa d'un amic i en vaig tornar els braços carregats d'elogis a favor de les canyes i els canyers que els urbanistes i els poetes cantants es prestigiarien celebrant-los.

Els teus ulls ara secs: exhaurits de tota lluor encuriosida.

No puc arribar a creure que el melic avicia el nostre cervell, deia En Narcís, clivellat al peu del Canigó.

Si aquell dia m'hagués barallat amb els tres lleons, oi que avui la meva foto es trobaria al costat de la teva sobre la paret dels estripats la Fundació Museu de les Imprudències (F.M.I.).

I si no escrius per a mi, per a quin dimoni ho fas. Potser per aquell patufet que es va tancar dins la panxa d'un bou. D'un bou? O d'una balena?

Una granoteta es banyava dins una basseta al peu d'una gotera.

Va acabar per comprendre de què no divertia més quan sumà el nombre bastant vertiginós de convits a dinar i sopar dels quals se l'havia frustrat, ell que tan amablement, cortesament i alegra mai els rebutjava, el vestit de sortida sempre a punt, net i planxat

No, no he trobat sota la pedreta la clau esperada i serraller espontani me l'he feta. Llavors he vist que no hi havia sobre la porta cap pany on introduir-la per verificar el meu geni i la meva destresa. Un cop més el meu geni i la meva destresa van sentir-se inútils. No sols no hi havia pany sobre la porta sinó que la pretesa porta era un mur.

Sabeu si el senyor Pesquet ha posat peus a terra amb arguments per desterrar el senyor Trump?

xxx

Publicité
Publicité
Commentaires
Met Barran
Publicité
Archives
Publicité