Somnieu, no hi aneu. Ningú us hi espera. El sol ha trencat el despertador. La nit només és glaç. No hi aneu. Somnieu. Fa bo. Aquesta llum no l'apagueu.

Una vespa intenta aterrir-se sobre el seu front, d'un gest de genísser, l'enviï a orris.

Els conec els cavalls de Troia que han infiltrat la meva nova capital digital. Els conec, però pare sant dels programes de neteja, ajudeu-me a tirar-los fora

Assajant les millors postures a agafar per xalar-se la bé en societat mati, tarda i nit, es va fracturar tres vèrtebres.

De Cresques a l'Alícia, de Borges a Houellebecq quants geògrafs encapritxats de territoris nacionals hi han perdut el seu llatí cartogràfic.

Una camisa ben planxada i una corbata amb un crane nus no veig perquè no ajudaria a defensar, senyor diputat, els drets de qui penca i pateix 

Quan la pluja amenaça, si encertes el teu pet de fugir, pots tornar sec a casa.

Quan pensava que tenia la raó al seu costat, ja podien blavejar-lo amb paraules i cops, ell no canviaria el color de la seva  certesa.

Caminar sobre l'aigua, i perquè no, però digues-me el calçat que he de posar-me.

Caram, sedentari, sí que ho era, gairebé sempre segellat al seti del seu despatx, però un sedentari mòbil, puix que tenia rodetes i girava com un vell disc de vinil reciclat.

Si ajuntes am i or obtindràs amor, si ajuntes o i di només obtindràs odi, doncs procura vigilar atentament les coses que ajuntes.

Mai, qualcú, en el teu pit, s'ha aixecat per exigir que desmentissis les teves ambicions estilístiques?

L'amistat es romp com el pa. Mes t'has de trobar un altre company de taula.

La granoteta de la Font d'En Vila, avui, en aquesta hora,  on para, per qui canta, o de què plora.

Una associació dura el temps d'un xoc entre les dues partides, o èxit o fracàs, no s'ha de mirar més enllà, i voler acumular èxits ou fracassos.

No es pot dir d'un teixit que és frívol, només frívol, Matilda, ho serà la persona que se'n vestirà per ser-ne.

xxx