Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
Met Barran
20 février 2019

'"Més afinats"

Les coses complexes ens tornen migranyosos i doncs a qui vol riure o dormir sense destorbs només es pot aconsellar-li una medicina: Que rompi amb les coses complexes!

El màrtir, és heroi o sant? Tant punt la qüestió aixecada cau una resposta multitudinària: Cap dels tres!

Les bones paraules finiran per entendre que molts les tirem com si fossin pellofes de cacauets i es revenjaran, sí... es revenjaran.

Transmissió! Transmissió! Un repte gegantí que necessita (esquema bàsic de tota comunicació humana): quelcom per transmetre, qualcú que transmeti i algú que accepti allò que se li vol transmetre, condició sine qua none per què allò que es sembra tingui sort de crèixer. Transmissió! Transmissió! Bonica cançó.  

Penseu que si un Pèricles, un de debò com l'antic, agafés les regnes del poder en faria un carnaval més asserenat, menys sincòpic i traumàtic que el que coneixem amb més o menys d'indignació i de temor?

Apart'at de l'enganyador, no és pas l'arrel que fa bellugar la fulla de l'arbre, és el vent.

Ignorar el seu enemic, reflexiona -hi un quart de segon, no és pas la millor de les postures d'autodefensa.

I què, enguany, ens en sortirem? - Com els altres anys,minyó, patirem!- Sempre aquest pessimisme negre que t'arasa la imaginació i t'emptexa de fer un pas endavant, de saltar la bardissa, d'enlairar-te per ajuntar-te a aquells quatre coloms feliços, navegant amb un branquilló de sol d'ametller al bec...

No ho haguessin d'haver fet, però ho van fer: La simfonia s'ha parat...Qui trobarà bona llenya per fer violins més afinats?

Donar-te compte de què ningú et dòna la raó, demostra no tant la teva equivocació que el teu aillament, la teva solitud. 

Somiar-se caminant sobre un camí cobert de flors. Qui les ha tirat per tu?

Fregar i fretar no procedeixen de la mateixa sensibilitat corpòrica.

És un art que sols un mag  té per a subjugar un públic numerós amb aquell oreig, a bots i barrals, d'improperis.  

 

xxx

 

 

Publicité
Publicité
Commentaires
Met Barran
Publicité
Archives
Publicité